GYIK TamTam-Professional


 • Hogyan működik a TamTam Professional? 
  A munkavállaló egy ingyenes híváson keresztül felhívja a műszak elején és végén a a Tamtam rendszerét a munkahelyének vezetékes telefonjáról. Ezek a hívások a rendszer Adatbázisában vannak regisztrálva, melyet bárhonnan és bármilyen eszközről interneten keresztül lehet azonnal megtekinteni. 
 • Hogyan kezdjük el a TamTam Professional használatát?
  Az első lépés a www.etamtam.com weboldal elérése a forgalmazó által megadott jelszó segítségével. Az "első feltöltés" során a munkahleyek és a munkavállalók lesznek hozzáadva. Miután ez befejeződött, a rendszer készen áll a telefonhívások feldolgozására és fogadására. 
 • Ki az, aki feltölti az TamTam Professional információit? 
  ÖN FLETUDJA TÖLTENI AZ ADATOKAT A TAMTAM PROFESSZIONÁLIS ADATBÁZISÁBA, habár ha azt szeretné, hogy a szolgáltatás "kezdeti feltöltését", valamint az adatok szerkesztését és frissítését mi biztosítsuk; lépjen kapcsolatba a munkatársainkkal. 
 • Mennyi ideig tart míg életbe lépnek a változtatások? 
  Miután a "kezdeti adatfeltöltés" megtörtént, a TamTam készen áll. Átlagosan néhány perc vagy néhány óra között, már rendelkezésre állnak az adatok.
 • Mi a különbség a TamTam Classic és a TamTam Kód között? 
  A TAMTAM CLASSIC esetében minden alkalmazott a saját számát hívja fel, amely azonosítja őket, és az automatikus géphang jelzi, hogy a kód helyes-e vagy sem. A TamTam KÓD esetében az összes alkalmazott ugyanazt a telefonszámot hívja, majd a rendszer személyes azonosítást kér, és arról is tájékoztatja, hogy helyesen történt-e meg a beazonosítás. Ebben az esetben az azonosító felismerés a telefonon lévő kód megadásával vagy hangfelismeréssel végezhető el. Mindkét rendszer garantálja, hogy a hívások ingyenesek maradnak. 
 • Melyek a költségek a telefon tulajdonosa számára?
  A rendszernek NULLA KÖLTSÉGEI vannak a telefon tulajdonosa számára. A TamTam saját rendszere, biztosítja a "díjmentes telefonhívásokat" és garantálja a NULLA költségeket a telefon tulajdonosa számára. 
 • A rendszer működik mobiltelefonokkal? 
  TamTam bármilyen típusú telefonnal működik. Mi azt javasoljuk, használja a vezetékes telefont mert ezáltal tudja garantálni, hogy a munkavállaló, valóban megtalálható volt ezen a munkahelyen, az adott időpontban. TamTam GPS lokalizálást nyújt ügyfeleinek mobiltelefonok segítségével; ez esetben forduljon a munkatársainkhoz.
 • Szükségem van hardverekre vagy szoftverekre, amelyek képesek lennének együttműködni a TamTam-mal? 
  NINCS SZÜKSÉG SEMMILYEN TÍPUSÚ HARDVERRE VAGY SZOFTVERRE, AHHOZ HOGY A TamTam MŰKÖDJÖN. Az egyetlen ami szükséges, az egy számítógép vagy internet hozzáféréssel rendelkező eszköz, hogy nyomon követhesse a bejövő adatokat. 
 • A TamTam egy megbízható szolgáltatás? 
  A TamTam szolgáltatás ugyanolyan megbízható, mint a hálózati kommunikáció zónája, ahol a telefonhívás folyamatban van. Spanyolországban 99,9% -a a telefonhívások zavartalanul torténnek, ezért TamTam is ugyanígy ennek megfelelően működik. Amennyiben ezekre a hívásokra sor kerül, senki nem tudja modifikálni ezeket az adatokat, tehát az információt a képernyőn láthatjuk és a figyelmeztető jelzések a pontosságot illető en 100% -ban megbízhatóak. 
 • Honnan tudhatom, hogy a TamTam weboldal megbízható és biztonságos? 
  A TamTam megbízhatósága alapvető fontosságú szoftverfejlesztőink számára. Peixe Software garantálja a szolgáltatás teljes biztonságát, amely rendszeresen átküldésre kerül külső ellenőrzés szempontjából. 
 • Hogyan védhetjük meg magunkat az adatlopás ellen (személyazonosság-lopás)? 
  A TamTam rendszer személyi kód által azonosítja a munkavállalót. Ha bizonytalan az alkalmazottait illetően, a TamTam beszédfelismerő szolgáltatást is nyújt; forduljon munkatársunkhoz, hogy többet megtudjon. 
 • Hívom, de nem hallok semmit ... 
  Ellenőrizze a "Munkavállalók" oldalát, ha a szám, amit tárcsáz helyes. Ellenőrizze továbbá, hogy a telefon megfelelően működik-e egy másik szám hívásának megpróbálásával. Ha a központi telefonvonal nem működik, a TamTam sajnos nem tudja megoldani ezt a problémát. 
 • Mindent megteszek, amit a kezelő mond, de a bejelentkezésem nem jelenik meg a TamTam felületén. 
  Ha hallotta az automatikus hangüzenetet, hogy "A hívás regisztrálva lett, köszönjük.", megerősíti, hogy a hívás feldolgozása helyesen történt. Néhány pillanaton belül meg kell látni ezt a hívást a TamTam képernyőjén. Frissítse a böngészőt, hogy megjelenjenek az adatok.
 • Mennyi időbe telik hogy a TamTam weboldalán megjelenjenek bejelentkezés adatai? 
  A folyamat szinte azonnali. Ha a hívás még a navigátor frissítése után sem jelenik meg a képernyőn, lehetséges, hogy vannak olyan időszakok, amikor a szerver feltölti a hívást, és a hívás kicsit hosszabb idő után jelenhet meg. Bár ez soha nem haladhatja meg a 10 percet. 
 • Mi a különbség a "NEM JELENTKEZETT BE" és a "NEM JELENTKEZETT KI" között? 
  A TamTam két bejövő telefonhívással működik, egy a műszak kezdetén és egy a műszak végén. Ha a "Nincs bejövő hívás" felirat jelenik meg, akkor az azt jelenti, hogy a munkavállaló nem jelentkezett be a műszakjának az elején. (± későbbi időpont). Ha a "Nincs kimenő hívás" felirat jelenik meg, az azt jelenti, hogy a munkavállaló nem hívta fel a rendszer a műszakjának befejezésekor (± későbbi időpont). 
 •  Hány embernek küldhetek értesítéseket SMS-en keresztül?
  A TamTam segítségével maximum 8 személy részére lehet értesítéseket küldeni. 
 • Milyen esetekben érkeznek értesítések a rendszeren keresztül?
  A nem megjelenésről (késés) kapott értesítések figyelmeztető jelzései azonnal megjelenésre kerülnek a beállítást követően. A rendszer e figyelmeztetéseket (e-mailben vagy SMS-ben) küldi el, figyelembe véve a szerződésben feltüntetett időt. 
 • Ellenõrizem-e a weboldalt, ha bármilyen problémát észlelek a szolgáltatásban? 
  Mindez attól függ, milyen típusú eseményekrol szeretne figyelmeztetéseket kapni. A TamTam tudatja Önnel, hogy a munkavállaló be vagy kilépett- e a munkahelyén. Minden más típusú esemény esetén ellenőrizze az internetet. Ne feledje, hogy exportálhatja az információkat, és összeállíthatja saját statisztikai kimutatásait. 
 • Módosíthatom a TamTam Professional információit?
  Az összes kívánt információt szerkesztheti a regisztrált hívásokkal kapcsolatos adatokon kívül. Ez a fajta információ "nem szerkeszthető", így biztosítva a TamTam megbízhatóságát és átláthatóságát. 
 • Az ügyfelem nem biztosítja a munkahelyek adatait. Mit tehetek? 
  Először is emlékeztesse az ügyfelet, hogy a rendszerből nyert adatok számukra is előnyösek, és az együttműködése eredményes javulást eredményezhet. Arra is emlékeztetheti ügyfelét, hogy a bejövő hívásoknak nincs költsége. A TamTam-ban a párbeszédben hiszünk ezeknek a problémáknak a megoldásában, de ha továbbra is kétségek állnak fenn, vannak más alternatívák is ezen adatok megszerzésére; ez esetben lépjen kapcsolatba munkatársunkkal.
 • Az ügyfelemnek egy központi telefonszáma van, különböző kimenő számokkal. Hogyan lehet megtudni, melyik munkaállomás, melyik telefonhoz tartozik? 
  Ha nem tudja megtekinteni a vállalat dashboardjának adatait, forduljon a HelpDeskhez. El fogják mondani, hogy milyen lépéseket kell követni, ahhoz, hogy megjelenjenek az értékek.
 • Mi történne, ha a telefonhálózattal probléma lenne?
  Sajnos ez a probléma a TamTam hatókörén kívül esik. 
 • Engedélyezhetem másoknak az adatok megtekintését vagy kezelését? 
  Igen, megoszthatja a TamTam webes használatát másokkal. Forduljon munkatársainkhoz, ahhoz hogy megkapja a szükséges hozzáférési kódokat, és adja meg a többi felhasználónak a szükséges hozzáférések típusát. 
 • Blokkoltam a felhasználónevet mivel elfelejtettem a jelszavam. Mit kell tennem? 
  Lépjen kapcsolatba az Ügyfélszolgálatunkkal fiókja blokkolásának feloldásához, és ahhoz hogy új jelszót kapjon. 
 • Egy felhasználó számára több opciót (engedélyt) szeretnék adni. Hogyan oldható ez meg? 
  Lépjen kapcsolatba az Ügyfélszolgálattal, amely tájékoztatni fogja Önt a követendő lépésekről. 
 • Azonosítása érdekében a munkavállalónak mindig a személyi igazolvány számát kell használnia?
  Nem, bármilyen 8-számjegyet meg lehet adni. A személyi azonosítószám általában megbízható, mivel könnyen megjegyezhető, és nincs két másik ugyanolyan. Előfordulhat, hogy a kód már használatban van. Ha ez a helyzet, meg kell adnunk egy másik kódot, hogy azonosítsuk a munkavállalókat. 
 • Létre hozhatok egynél több központot?
  Igen. Annyi, amennyi csak szükséges az Ön felügyelete alatt. Kérjen tanácsot munkatársainktól, és segítenek Önnek az információk összegyűjtésében. 
 • Mi történik, ha törlök egy központot? 
  Ha töröl egy munkaállomást, akkor a telefonszámok, műszakok, aznap elvégzett beosztások típusa és a munkaközpont már nem láthatók a TamTam-ban. Meg fogja tudni nézni azok előzményeit mindaddig, amíg ki nem törölte azt. 
 • Mi történik, ha törlök egy munkavállalót?  
  Ha töröl egy alkalmazottat, törölni fogja a menetrendjét és az adott napon elvégzett ellenőrzéseket, akkor a hozzárendelt telefonszám fel lesz szabadítva és a jövőben nem lesz látható a TamTam-ban. Meg fogja tudni nézni azok előzményeit mindaddig, amíg ki nem törölte azt.
 • Egyesíthetek különböző központokat? 
  Természetesen, de gondoskodjon arról, hogy egyesítse a bejövő hívások telefonszámait, hogy a TamTam fel tudja ismerni, hogy a munkavállaló a munkahelyén tartózkodik-e. 
 • Hozzá tudok adni egynél több telefonszámot egy központhoz? 
  Igen, annyi telefonszámot ad egy munkahelyhez, amennyit csak akar. A munkavállaló a műszak megkezdését indíthatja az egyik telefonszámról és kilépésnél a másikról. Ez nem jelent akadályt, addig amíg a telefonok regisztrálva vannak a rendszerben. 
 • Hozzáadhatok-e egynél több beosztást egy alkalmazotthoz? 
  Igen, annyi műszakot adhat egy munkavállalóhoz, amennyi csak szükséges. Arra viszont figyelnie kell, hogy ne fedjék egymást ezek a beosztások, bár a rendszer jelezni fogja, amennyiben incidensek lépnének fel emiatt.  
 • Mi történik, ha a beosztást megelőzően vagy utána hívást kezdeményeznek egy munkaállomásról? 
  Ha ez megtörténik, a TamTam egy kék telefon ikonját jeleníti meg a megfelelő időben és percben. 
 • Képes vagyok „megváltoztatni” a dolgozók műszakjait, ha a tervezett órán kívül dolgoznak? 
  Igen. Megvan a lehetősége annak, hogy a műszakokhoz hozzá rendeljük a telefonhívásokat. Az erre vonatkozó kiegészítő információkat a TamTam felhasználói kézikönyvében talál. Az egyetlen dolog, amit nem tud majd módosítani, az az beérkező hívások adatai. Ez az egyetlen kritérium hogy a telefonhívások ÉRINTHETETLENEK.
 • Az automatikus hangüzenet azt mondja "hibás kód". Mi lehet a probléma? 
  Ami valószínűleg történhet, az az, hogy a kód, amelyet a munkavállaló megadott, nem egyezik meg a TamTam-ban regisztrált kóddal. Ezt ellenőrizheti a "Munkavállaló" oldalon. 
 • Ha módosítom a munkavállaló kódját, mkor kezdheti el használni?
  Lehetőség van az új kód használatára, a hozzádás pillanatától kezdve. 
 • Ellenőrizni tudom az éjszakai műszakot két nap leforgása alatt? 
  Igen. Írja be az beosztások ütemezését, és a rendszer figyelembe veszi őket a következő naptól kezdve. 
 • Az ünnepnapokon hogyan biztosíthatom, hogy a műszakok nem jelenjenek meg pirosan? 
  Átmenetileg kikapcsolhatja a műszakokat. A megjelenítés és a szerkesztés oldalán a műszakok szerkesztésével az ikon által aktiválhatja / deaktiválhatja azt. 
 • Törölhetek műszakokat? 
  Igen. De csak azok a műszakok törölhetők amelyek nem teljesítettek (piros) és a "Hívás nélküli" (sárga). A műszakok törlésével a teljesítmény százalékos arányát pozitív irányban változtatja. 
 • Létrehozhatok egy műszakot a mai napra? 
  Igen, ugyanazt kell tennie, mint amikor egy műszakot ad hozzá, mentés gombra kattintva - a következő ablak jelenik meg: "Változás létrehozása a mai napra ...". Az egyetlen dolog, amit ez esetben figyelembe kell vennie, hogy legalább 30 perccel a műszak megkezdése előtt adja hozzá az új beosztást. 
 • Mi történik, ha sok műszak piros színben jelenik meg? 
  A piros színnel jelzett műszak azt jelenti, hogy valaki nem teljesíette a beosztását és nem jelent meg a műszak során. Ha sok piros színnel jelzett nem teljesített műszak jelenik meg ez a kovetkezok miatt lehetséges: - A munkavállaló nem jelent meg a munkahelyén. - A munkavállaló nem hívta a TamTam rendszerét. - A műszak nem felel meg a munkavállalók valós beosztásának.
 • Hozzáadhatok megjegyzéseket a műszakhoz? 
  Igen. Kattintson a "Start" vagy az "Eseménynapló" oldalra, és a megfelelő műszakra kattintva megjegyzéseket adhat hozzá.
 • Lehetséges, hogy módosítsam a műszak belépési és kilépési adatait? 
  Igen, szerkesztheti a beosztásokat, azonban kizárólag csak a "helyes" (zöld) vagy a "nem tervezett" (kék) műszakokat. Figyelembe kell venni, hogy csak az beosztást szerkesztheti; soha nem módosíthatja a hívások idejét. Ha ez rendszeresen elő fordul, érdemes a beosztást módosítani. 
 • Megváltoztathatom a nem tervezett műszakot (kék) egy korrekt műszakra (zöld)? 
  Igen, nyissa meg a megfelelő műszakot, kattintson rá, és megjelenik egy ujabb ablak, amelyben létrehozhatja a módosításokat. Az alatta lévő részben szerkesztheti a műszakot, ha beírja a megfelelő új beosztást az erre vonatkozó műszakra. A nem tervezett (kék) a megfelelő (zöld) műszakká fog változni. 
 • Hozzárendelhetek egy konkrét "TamTam Classic" telefonszámot a munkavállalóhoz? 
  Nem. A TamTam Classic számokat a rendszer automatikusan adja. 
 • Hozzáadhatok egy kódot a munkavállalóhoz? 
  Igen, az új alkalmazott létrehozásakor a megfelelő kódot rendelheti a munkavállaóhoz. A telefonszám, amelyet a munkavállalók hívni fognak, ugyanaz lesz a szerződésben szereplő valamennyi alkalmazott számára. 
 • Van olyan alkalmazott, aki két különböző szerződésben (különböző földrajzi zónákra vagy kijelölt csoportokban) dolgozik. Hogyan oldhatom ezt meg?
  Különböző megoldásaink vannak, de tanácsos ezeket esetenként elemezni. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot e-mailen keresztül a Ügyfélszolgálat segítségével, hogy elemezhessék az ügyet, és megtalálhassák a legjobb megoldást. 
 • Ma egy ütemezett műszaknak kellett volna megjelennie, de nem látható. Miért történt ez?
  Talán nem azért jelent meg, mert hivatalos ünnep volt. A TamTam minden évben hozzáadja a nemzeti, autonóm, helyi ünnepeket, valamint a fővárosi és tartományok ünnepnapjait, ezekben a napokban a műszakok nem jelennek meg. A munkavállaló beosztásában, "VA" napokra (ünnepnapokra) kattintassal - az adott munkaszüneti napokon a műszakok meg fognak jelenni.
 • Mi történik, ha le akarok iratkozni? 
  A TamTam-nál nincsenek kilépési korlátok. Ön bármikor leiratkozhat és újraregisztrálhat. Mindössze egy 30 napos értesítésre van szükségünk. Ez az értesítés ahhoz szükséges, hogy felülírhassuk az összes általunk regisztrált telefonszolgáltatásokat. Ez esetben azt javasoljuk, hogy a döntés meghozatala előtt beszéljen munkatársainkkal. 
 • Ha van valami, amit nem tudok megcsinálni, segítenek nekem? 
  A TamTam és a forgalmazók segítséget nyújtanak, ezekivül e-mail-ben is elküldheti a kérdéseit, amelyre munkatársaink válaszolnak. Ha mindennapos segítségre van szükségünk, akkor szívesen felajánlunk Önnek képzéseinket. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. 
 • Van egy olyan problémám vagy kérdésem, amelyre a TamTam GYIK nem tud válaszolni. Hol találhatom ezt az információt? 
  Számos további információt talál a "Help Desk" oldalon. Ha még így sem tudott választ találni a kérdésére / problémájára, akkor ugyanazon a lapon talál egy mezőt, ahol beírhatja azt és eljuttathatja hozzánk. Onnan egy e-mailt küldünk ügyfélszolgálatunknak, aki felveszi Önnel a kapcsolatot. Az ügyfélszolgálat telefonszáma is elérhető, hogy segítsen megoldani a TamTam Professional-lel kapcsolatos kérdéseit.