FAQ's TamTam-Professional


 •  Com funciona TamTam professional?
   El treballador realitza una trucada gratuïta en iniciar i en finalitzar la seva jornada, des d'un telèfon situat en el local o en l'oficina en la qual desenvolupa la seva activitat. Aquestes trucades queden registrades en la Base de dades de TamTam, consultable via Web des de qualsevol ubicació i dispositiu susceptible de connectar-se a Internet.
 •  Com comencem a TamTam professional?
   El primer pas és accedir a la web www.etamtam.com amb la clau proporcionada pel teu distribuïdor. S'estableix la "càrrega inicial" amb les dades dels centres de treball i els empleats. Una vegada fet això el sistema està llest per rebre i processar les trucades.
 •  Qui carrega la informació de TamTam professional?
  TU MATEIX POTS CARREGAR, ACTUALITZAR O MODIFICAR LES DADES A TamTam PROFESSIONAL, encara que si ho desitges també t'oferim el servei de "càrrega inicial" i també el de modificació o actualització de dades; consulta amb el teu distribuïdor.
 •  Quant es triga en estar en funcionament?
   Una vegada realitzada la "càrrega inicial" de dades, TamTam estarà llest per començar. Acostuma a ser qüestió de minuts o poques hores, si es disposa d'aquestes dades inicials.
 •  Quina diferència hi ha entre la tecnologia TamTamClasic i la TamTamCode?
   A TamTam CLASIC cada empleat truca a un número de telèfon propi que l'identifica, i del que rep una resposta indicant-li si el control s'ha realitzat correctament o no. A TamTam CODE tots els empleats truquen a un mateix número de telèfon, on se'ls sol·licita una identificació personal, i als quals es respon igualment si el control s'ha realitzat correctament o no. En aquest cas, la identificació podrà dur-se a terme mitjançant la introducció del codi a través del teclat del telèfon, o mitjançant la veu. Tots dos sistemes asseguren sempre la gratuïtat de les trucades.
 •  Quin cost té pel propietari del telèfon?
  TamTam NO TÉ CAP COST per al propietari del telèfon. El propi sistema TamTam així com l'ús de línies gratuïtes "toll free" garanteix un cost 0 en les trucades per al propietari.
 •  Funciona amb telèfons mòbils?
  TamTam funciona amb qualsevol tipus de telèfon. Es recomana l'ús de telèfons fixes ja que d'aquesta manera ens assegurem que qui realitza la trucada es troba en aquest lloc en aquest precís instant. Per a mòbils TamTam ofereix als seus clients un servei de geolocalització; consulta amb el teu distribuïdor.
 •  He de comprar hardware o software per a poder treballar amb TamTam?
   NO ÉS NECESSARI CAP TIPUS DE MAQUINARI O PROGRAMARI PER TREBALLAR AMB TamTam. Això sí, es necessita un ordinador o dispositiu amb accés a Internet per visualitzar els resultats.
 •  És fiable el servei de TamTam?
   El servei de TamTam és tan fiable com ho siguin les comunicacions a la zona des de la qual es realitza la trucada. A Espanya un 99,9 % de trucades s'efectuen sense problemes, per la qual cosa les trucades de TamTam han de funcionar de la mateixa manera. Una vegada efectuades aquestes trucades, NINGÚ pot modificar-les, per la qual cosa la informació que veuràs en la teva pantalla , o els avisos que rebis, seran 100% certs.
 •  Com sé que la web TamTam és fiable i segura?
   La fiabilitat de TamTam és fonamental per als seus constructors. Peixe Software vetlla per l'absoluta seguretat del servei, i sotmet aquest a auditories periòdiques.
 •  Com puc evitar suplantacions d'identitat?
   El sistema TamTam Code, identifica a l'empleat amb un codi personal. Si encara així tens dubtes sobre els teus empleats, TamTam ofereix un servei de reconeixement de veu; consulta amb el teu distribuïdor.
 •  Estic trucant però no sento res...
   Comprova en la pestanya "Treballadors" si el nombre que marques és el correcte. Assegura't de mirar també si funciona correctament el teu telèfon efectuant alguna altra trucada. En cas que el servei de telefonia general no funcioni, TamTam tampoc podrà fer-ho.
 •  Faig tot el que m'indica però els controls no apareixen a TamTam.
   Si has escoltat la locució "Trucada registrada, gràcies" és la confirmació que el procés ha anat bé. En uns minuts hauries de veure aquesta trucada en la teva pantalla. Actualitza la pàgina del teu navegador per visualitzar-la.
 •  Quant triga a aparèixer el control a la web TamTam?
   Aquest procés és pràcticament immediat. Si no veus la teva trucada actualitza la pàgina del teu navegador. És possible que en alguns moments de càrrega de treball del servidor, una trucada trigui a aparèixer una mica més de temps, sense excedir mai un màxim de 10 minuts.
 •  Quina diferència hi ha entre "No ha entrat" i "No ha sortit"?
  TamTam funciona amb dues trucades, una al començar el torn i l'altra al finalitzar-lo. Si "No ha entrat" significa que l'empleat no ha trucat a l'entrada de la seva hora planificada (± temps de retard). Si "No ha sortit" és que l'empleat no ha trucat a la sortida del seu torn planifcat (± temps de retard).
 •  A quanta gent es poden enviar Alertes i SMS?
   TamTam pot enviar alertes fins a un màxim de 8 persones.
 • Quan es reben els avisos?
   Els avisos per impuntualitat estan operatius immediatament després del moment en què els hagis definit. Aquests avisos els emet el sistema (via mail o sms) tenint en compte el temps de retard indicat en el contracte.
 •  He d'estar pendent de la web per a detectar les incidències en el servei?
  Depèn quin tipus d'incidències vulguis detectar. TamTam et pot avisar si un empleat No entra o No surt del seu lloc de treball. Per a un altre tipus d'incidències hauràs de consultar la web. Recorda que pots exportar la informació i elaborar els teus propis estudis.
 •  Puc modificar la informació de TamTam professional?
   Pots modificar tota la informació que desitgis excepte aquelles dades relacionades amb les trucades registrades. Aquesta informació és "no modificable", assegurant així la transparència i la fiabilitat de TamTam.
 • El meu client no em facilita les dades dels centres de treball Què puc fer?
  En primer lloc recorda al teu client que ell també és un beneficiari del sistema, i que la seva col·laboració li reportarà millores productives. Tampoc està de més assegurar-li que no tindrà cap cost en les trucades. Des de TamTam som partidaris del diàleg per resoldre aquests problemes, però si persisteixen, existeixen alternatives per esbrinar aquestes dades; posa't en contacte amb el teu distribuïdor.
 •  La meva empresa té una centraleta amb diversos números de sortida. Com puc esbrinar quins són?
   Si no aconsegueixes esbrinar quins són tots els números de sortida de la teva centraleta pots posar-te en contacte amb Help Desk. Ells t'indicaran quins són els passos a seguir.
 •  Què passa si un dia cauen les línies telefòniques d'una zona?
   Lamentablement aquest problema està fora de l'abast de TamTam.
 •  Puc autoritzar a altres per veure o gestionar les dades?
   Sí. Pots delegar a uns altres l'ús de la web de TamTam. Posa't en contacte amb el teu distribuïdor per aconseguir les claus d'accés que consideris necessàries i donar accés a altres usuaris amb els perfils que necessitin.
 •  He bloquejat el meu usuari ja que he oblidat la meva contrasenya. Què faig ara?
   Contacta amb Help Desk per desbloquejar el teu compte i rebre una nova contrasenya.
 •  Necessito afegir més opcions (permisos) a un usuari, com ho puc fer?
  Contacta amb Help Desk, ells t'indicaran quins són els passos a seguir.
 •  Per identificar a un empleat, ha d'utilitzar sempre el seu DNI?
   No, bastarà amb qualsevol codi de 8 xifres. L'ús de DNI és perquè normalment és fàcil de recordar i no existeixen dos iguals. Pot ocórrer que qualsevol altre codi es trobi ja en ús i si fos així hauries de buscar un altre codi per identificar-te.
 •  Puc crear més d'un centre?
  Sí. Tants com et disposis a controlar. Consulta amb el teu distribuïdor que t'aconsellarà la millor opció per agrupar aquesta informació.
 •  Què succeeix si elimino un centre?
   Si elimines un centre s'esborraran els telèfons origen, les seves planificacions, els controls que s'hagin fet en aquest dia i el centre deixarà de ser visible a TamTam. No obstant això, podràs consultar l'històric fins al dia de la seva eliminació.
 •  Què succeeix si elimino un treballador?
  Si elimines un empleat s'eliminaran les seves planificacions, els controls que hagi fet durant aquest dia, es desasignarà el telèfon que tenia vinculat i deixarà de ser visible en TamTam. No obstant això, podràs consultar l'històric fins al dia de la seva eliminació.
 •  Puc unificar varis centres en un?
   Per descomptat, assegura't d'unificar també els telèfons d'origen perquè TamTam reconegui que l'empleat està en el seu lloc.
 •  Puc afegir més d'un número de telèfon d'origen en un centre?
  Sí. Pots afegir tants números d'origen com vulguis a un centre. L'empleat pot trucar a l'entrada des de qualsevol d'ells, i a la sortida des del mateix o un altre, No hi ha problema mentre aquests telèfons constin com situats al centre .
 •  Puc afegir més d'una planificació per un treballador?
   Sí. Pots afegir totes les planificacions que necessitis per a un mateix empleat. Només vigila que aquestes no es solapin, encara que el sistema t'avisarà si això succeeix.
 •  Què succeeix quan es fa una trucada abans o després del temps de retard indicat en el meu contracte?
  Si això succeeix TamTam mostrarà una icona d'un telèfon de color blau en l'hora i minut corresponent.
 •  Puc "arreglar" els torns dels treballadors quan fan trucades fora de les seves planificacions.
   Sí. Pots fer que els torns planificats coincideixin amb les trucades, hi ha més informació sobre això en el manual d'usuari. L'única cosa que no podràs modificar són les hores en què s'ha trucat. El nostre criteri és que només les trucades són INTOCABLES.
 •  La locució que escolto em diu "codi erroni", què pot estar passant?
  El més possible és que el codi que està introduint l'empleat no coincideix amb el qual està indicat a TamTam. Pots comprovar-ho a la pestanya "Empleats".
 •  Si modifico el codi d'un treballador, quan puc començar a utilitzar-lo?
   Has de començar a utilitzar el nou codi a partir del moment en què l'hagis modificat.
 •  Puc controlar torns nocturns entre dos dies?
  Sí. Introdueix les hores a la planificació i el sistema s'encarregarà de comptabilitzar-ho l'endemà. 
 •  Durant períodes vacacional, com puc fer-ho per tal que no es generin torns vermells?
   Pots desactivar les planificacions temporalment. A la finestra de visualització i edició de planificacions hi ha una icona d'activar/desactivar.
 •  Puc borrar torns?
   Sí, però només podràs esborrar els torns "no atesos" (vermells) i els "sense sortida" (grocs). L'esborrat de torns afecta de manera positiva al percentatge de Compliment.
 •  Puc crear un torn planificat per avui?
  Sí, has de fer-ho igual que si crees una planficación i en prémer el botó guardar visualitzaràs un enllaç "Crear el torn avui...". L'única cosa que has de tenir en compte és que han de faltar com a mínim 30 minuts per al començament d'aquest torn.
 •  Què succeeix quan hi ha molts torns en vermell?
   Un torn en vermell indica un horari no atès sobre una planificació. Així, si tens molts torns en vermell es pot deure a: - L'empleat/s no ha acudit al seu lloc de treball. - L'empleat no ha realitzat les trucades TamTam. - La planificació no correspon a la realitat dels horaris dels empleats.
 •  Puc afegir anotacions als torns?
   Sí. Tant en la pestanya inici com en la d'"Històric", fent clic en el torn corresponent pots afegir comentaris en l'apartat "Notes".
 •  És possible modificar l'entrada i la sortida d'un torn planificat?
   Sí, pots modificar els torns encara que només podràs modificar els torns "Correctes"(verds) o "No planificats"(blaus). També has de tenir en compte que només podràs modificar la planificació, mai podràs modificar les hores en les quals han fet les trucades. Si això mateix t'ocorre amb molta freqüència potser hauries de modificar la planificació de l'empleat.
 •  Puc convertir un torn no planificat (blau) en un torn correcte (verd)?
  Sí, accedeix al torn coresponent. Fes clic damunt d'ell i apareixerà una pantalla amb els detalls del torn. En la part inferior podràs editar el torn, si introdueixes l'horari corresponent a aquest torn, canviés de no planificat (blau) a correcte (verd).
 •  Puc assignar un número concret de "TamTamClasic" a un treballador?
  No. Els números TamTam Clasic són assignats pel sistema.
 •  Puc assignar un codi a un treballador?
   Sí, en la creació del nou empleat assignaràs el codi corresponent. El telèfon Code al que haurà de trucar serà el mateix per a tots els empleats del contracte.
 •  Hi ha un treballador que treballa en dos contractes (zones geogràfiques o grups assignats) diferents, com ho puc solucionar?
  Tenim solucions diverses, però convé analitzar el cas. Si us plau contacta per email amb el Help Desk perquè ells ho analitzin i et donin la millor solució.
 •  S'hauria d'haver generat una planificació pel dia d'avui però no ha estat així. Per què ha succeït això?
  Potser no s'ha generat perquè és festiu. A TamTam afegim cada any els festius nacionals, autonòmics i locals de capitals de província i per defecte en aquests dies no es generen torns. A la planificació dels empleats a més dels dies de la setmana, apareix també "Fe" (festius), si ho marques es generaran els torns per a aquest empleat els dies festius.
 •  Què ocorre quan vull donar-me de baixa?
  TamTam és un sistema "sense barreres". Pots donar-te d'alta a qualsevol moment, i de baixa quan ho necessitis, amb un avís previ de 30 dies. Aquest avís és necessari perquè puguem donar de baixa els serveis telefònics que hem contractat per a tu. L'equip de TamTam et recomana que parlis amb el teu distribuïdor abans de prendre aquesta decisió.
 •  Si hi ha alguna cosa que no sé fer, m'ajudaran?
  TamTam i els seus distribuïdors tenen un telèfon d'ajuda, així com una adreça de correu electrònic per respondre a tots els teus dubtes. Si el que necessites és un altre tipus d'ajuda per al dia a dia del control, estarem encantats d'oferir-te un curs de formació. No dubtis en consultarnos.
 •  Tinc un problema o una curiositat que no contesten les FAQ. On puc seguir buscant?
  Podràs trobar molta informació en el SISTEMA D'AJUDA que trobaràs en la pestanya "Help Desk". Si amb això no es soluciona el teu problema/curiositat, en aquesta mateixa pestanya trobaràs un requadre on escriure el teu dubte. Des d'aquí s'enviarà un correu electrònic al nostre servei d'atenció al client i ells es posaran en contacte amb tu. A més, existeix un telèfon d'atenció al client en el qual també pots realitzar qualsevol consulta relacionada amb TamTam Professional.